Lidt om Mezze

Vores løfte


Vi hos Mezze Catering – er et dynamisk cateringfirma, der lover dig en unik madoplevelse. Om end det er et bryllup, reception, firmafest, fødselsdag, middagsservering eller en frokostbuffet, så garanterer vi at give dig en imponerende begivenhed, der udføres af et passioneret og erfarent team. Vi skaber en problemfri oplevelse for dig og dine gæster at nyde.

Kærlighed til mad

Kundetilfredshed er det nøgleordet hos Mezze Catering. Uanset om du går med nogle specifkke ideer i tankerne eller leder efter inspiration, kan vores venlige team altid bringe nye, spændende og innovative ideer til bordet for give jer en uforglemmelig dag.

Skræddersyet catering

Vi kan tage os af alt fra små til store begivenheder. Det vil glæde os at arbejde med dig i at skræddersy de bedst mulige catering retter, der egner sig bedst til din begivenhed. Din lykke er vores hovedprioritet. Lad Mezze Catering gøre din begivenhed mindeværdig for dig og dine gæster.

“God mad fortjener stor respekt. Vi bringer denne filosofi til en hver ret, vi skaber. Vi har passion for mad og dette afspejles i vores autentiske mellemøstlige . Uanset hvad dine behov måtte være, er vi glade for at imødekomme dem.”

Kontakt os

60 52 53 74

Kontakt@mezzecatering.dk

Call Now Button